Felkészülés: a Vidi gólfesztivált rendezett a kínai csapat ellen

Vágólapra másolva!
2013.02.16. 15:38
A törökországi Belekben edzőtáborozó Videoton labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 8–0-ra legyőzte a kínai Hangcsou Greentownt. A győzelemből Paraiba három, Torghelle Sándor és a télen igazolt Arturo Álvarez két-két, Szekeres Adrián pedig egy találattal vette ki a részét.

A Belekben edzőtáborozó Videoton a kínai élvonalba 2006-ban feljutott Hangcsou Greentown együttesével mérkőzött, és valóságos gólfesztivált rendezett. A vidi.hu beszámolója szerint az első találatra a 25. percig kellett várni, ekkor a télen igazolt Arturo Álvarez bombázott a bal felsőbe, ezután pedig beindult a fehérvári henger. A salvadori légiós nem sokkal később fejjel is bevette a kínaiak kapuját, majd Paraiba csapott le egy kipattanóra, és háromgólosra növelte a magyar csapat előnyét. vidi.hu beszámolója szerint az első találatra a 25. percig kellett várni, ekkor a télen igazolt Arturo Álvarez bombázott a bal felsőbe, ezután pedig beindult a fehérvári henger. A salvadori légiós nem sokkal később fejjel is bevette a kínaiak kapuját, majd Paraiba csapott le egy kipattanóra, és háromgólosra növelte a magyar csapat előnyét.

A második játékrészben Paraiba nyolc perc alatt újabb két gólt szerzett a Hangcsou ellen, de a fehérváriak a biztos előny tudatában sem álltak le. Egy szöglet után Szekeres Adrián fejelt védhetetlen gólt a 75. percben, majd Torghelle Sándor percei következtek. A támadó előbb két csel után lőtte ki a jobb alsót, majd ellenfelét lefutva alakította ki a 8–0-s végeredményt.

 

FELKÉSZÜLÉS
VIDEOTON–HANGCSOU GREENTOWN (kínai) 8–0

Videoton: Tujvel – Szolnoki, Szekeres, Kiprich, Stopira (Gyurcsó) – Zsótér, U. Nikolics, Vítor Gomes, Álvarez, Paraiba – Torghelle
G: Álvarez (2), Paraiba (3), Szekeres, Torghelle (2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik