Felkészülés: a Videoton legyőzte Szerbia egyik kirakatcsapatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.11. 19:53
null
Kovács István végigjátszotta a Partizan elleni felkészülési mérkőzést (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a szerb bajnokság második helyén álló Partizan Beogradot. A felcsúti meccs egyetlen gólját Feczesin Róbert szerezte az első félidő végén.

Az első félidőben mindkét csapat előtt adódtak ígéretes gólszerzési lehetőségek, de csak a Videoton talált a kapuba. A 41. percben Marko Scsepovics tálalt Loic Nego elé a jobb oldalon, a fehérváriak jobbhátvédje élesen középre lőtte a labdát, amelyet a hosszú oldalon érkező Feczesin Róbert kapásból a bal alsó sarokba bombázott. A Partizan kapusának lába földbe gyökerezett, esélye sem volt hárítani (1–0).

Feczesin gólja

A szünet után újabb gól már nem született, szép jelenet azonban akadt. Az 52. percben a maroknyi Partizan-tábor nagy tapssal köszöntötte Scsepovicsot, aki 2010 és 2013 között három évet húzott le a belgrádi csapatnál.

A szerb együttest irányító Marko Nikolics a második félidőben már alaposan felforgatta a csapatát, Henning Berg viszont csak hármat cserélt, Juhász Rolandot pedig a középpályáról visszavezényelte a védelem tengelyébe.

A Partizanban szerepet kapott többek között a korábbi bolgár válogatott támadó, Valerij Bozsinov is.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Videoton–Partizan Beograd (szerb) 1–0 (1–0)
Felcsút, Pancho Aréna.
VIDEOTON:
Kovácsik – Nego, Vinícius, Fejes (Barczi, a szünetben), Szolnoki – Pátkai, Juhász R. (Varga J., 70.), Hadzic – Kovács I. – Feczesin (Bévárdi, 88.), Scsepovics
G: Feczesin (41.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik