Nemzetisport.hu 2013.01.26 12:50 Frissítve: 2013.08.25 02:32

Felkészülés: a Puskás Akadémia megverte a Honvédot

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata Felcsúton lépett pályára felkészülési meccsen az NB II-es Puskás Akadémia ellen. A meccset 1–0-ra a másodosztályú csapat nyerte.

 

 

Második felkészülési meccsére készült a Puskás Akadémia, amely legutóbb 3–1-re győzött a Videoton NB III-as csapata ellen. Most azonban jóval erősebb csapat volt az ellenfél, az élvonalbeli Honvéd, de a felcsútiak ezúttal is nyertek, méghozzá 1–0-ra Baracskai Roland találatával.

A kispesti csapat a harmadik téli találkozóján lépett pályára, és ismét lőtt gól nélkül fejezte be, hiszen korábban a Komló, és a Veszprém ellen sem tudtak betalálni Délczeg Gergelyék.

Meg is jegyezte az összecsapás után George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa: „Igaz, hogy a felkészülés közepén járunk, de most nagyon rosszul játszottunk a Puskás Akadémia ellen, amely erős és jó csapat. Nincs még meg az összhang a játékban, de nagyon remélem, hogy a tétmérkőzéseken már egy egészen más csapatot látunk."

A helyzetek alapján a felcsútiak akár több góllal is nyerhettek volna.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PUSKÁS AKADÉMIA– BP. HONVÉD 1–0 (1–0)

Felcsút, 200 néző. V: Závotka
PUSKÁS AKADÉMIA: Czirjék (Pajovics) – Margitics (Maicon), Vaszicsku (Papucsek), Aposztolopulosz (Papp Sz.), Farkas N. (Nagy Zs.) – Tóth B., Soós – Nagy D. (Tóth L.), Szakály D., Baracskai (Júnior) – Zsolnai (Gajdos)
BP. HONVÉD: Kemenes – Moga (Pascariu), Lovric, Ignjatovics (Faggyas), Baráth – Odia (Nagy G.) Ivancsics (Tchami), Hidi, Vécsei (Diarra) – Délczeg (Diaby), Martínez (Vernes)
G: Baracskai

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.