Felkészülés: a Pápa ellen javított a szlovákiai csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 18:48
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a szlovák első osztálytól búcsúzó FC Nitrától, amely néhány nappal ezelőtt 2–0-ra kikapott a Diósgyőrtől. A pápaiak gólját a próbajátékon szereplő Faggyas Milán szerezte.

Mátyus János vezetőedző a Felvidéken lejátszott mérkőzés első félidejében a Lombard Pápa első keretének tagjaiból állította össze a kezdő tizenegyet, míg a második játékrészben az utánpótláscsapatból felhozott labdarúgók és a próbajátékosok kaptak lehetőséget – számolt be róla a pápaiak hivatalos honlapja.

A magyar csapat gólját Faggyas Milán szerezte, aki korábban a Diósgyőr, a Debrecen, a Budapest Honvéd és a Szolnok csapatában szerepelt, sőt a 25 éves csatár játszott a korosztályos válogatottakban is. Faggyas idén tavasszal a Sopron együttesében az NB II-ben futballozott, ahol 13 bajnoki találkozón kétszer talált a kapuba.

A Lombard Pápa következő felkészülési mérkőzése július 5-én, szombaton délelőtt újra Felvidéken, Aranyosmaróton lesz, akkor a szlovák első osztályú FC ViOn Zlaté Moravce lesz az ellenfél.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC NITRA (szlovák II.)–LOMBARD PÁPA 2–1
Nyitra, 300
néző. V: Pucher
PÁPA. 1. félidő:
Szűcs L. – Tóth G., Zé Francis, Csizmadia, Nagy T. – Ickmans, Jagodics B. – Király B., Frizoni, Faggyas – Kenesei K. 2. félidő: Horváth G. – Csizmadia, Jagodics B., Badics, Böröczky – Zé Francis, Nagy T., Baldauf – Horváth R., Toé, Szabó B.
G:
Paukner, Kolmonov, ill. Faggyas

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik