Felkészülés: a DVSC három góllal küldte haza a szerbeket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.05. 18:34
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a szerb első osztályban érdekelt Szpartak Szuboticát. A debreceni csapat góljait a második félidőben Ferenczi János, Horváth Zsolt és Ibrahima Sidibe szerezte.

A Debrecenben rendezett előkészületi meccsen a Loki ellenfele a szabadkai Szpartak volt, amely nyolc forduló elteltével a 11. helyen áll a 16 csapatos szerb élvonalban.

A DVSC hivatalos honlapjának beszámolója szerint a Loki a gól nélküli első félidőt követően a 60. percben szerezte meg a vezetést, amikor Horváth Zsolt beadása után Ferenczi János nagy erővel lőtt a kapuba. Tíz perccel később felcserélődtek a szerepek, Ferenczi szolgálta ki Horváthot, aki hét méterről átemelte a vendégek kapusát.

A hajrában Horváth Zsolt kiosztott még egy gólpasszt, előkészítését követően Ibrahima Sidibe állította be a végeredményt.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-Teva–Szpartak Szubotica (szerb) 3–0
(0–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 400 néző. Vezette: Solymosi
DVSC: Balogh J. – Kuti (Jovanovic, a szünetben), Brkovics, Máté P. (Szatmári Cs., a szünetben), Barna Sz. (Korhut, 63.) – Bereczki (Horváth Zs., a szünetben), Berdó (Ferenczi J., a szünetben), Varga J., Sós (Tisza T., 63.) – Castillion (Sidibe, a szünetben), Szécsi (Lázár P., 70.)
Gólszerző: Ferenczi J. (60.), Horváth Zs. (71.), Sidibe (86.)
Forrás: dvsc.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik