Fehérvár: megvan, hol folytatja a bosnyák középpályás?

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.04.16. 22:36
null
Anel Hadzic egy helyi lapnak nyilatkozott jelenlegi időtöltéséről és kedvenc csapatáról is (Fotó: Tumbász Hédi)
Bosnyák lapértesülés szerint Anel Hadzic, a Mol Fehérvár FC középpályása nyáron hazatér, és a címvédő, jelenlegi listavezető FK Sarajevónál folytatja pályafutását. A 14-szeres válogatott játékos szerződése az idény végén lejár a magyar együttesnél, a novi.ba oldalnak adott nyilatkozatából kiderül, hogy kölcsönös az érdeklődés gyerekkori kedvenc klubjával.

 

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a magyar bajnokság szünetel, az így felszabaduló időszakban pedig az alábbiakkal foglalkozik a 30 éves középpályás:

„Ausztriában töltöm az időmet a feleségemmel. Van egy udvarunk, ahol tudok edzeni, emellett olvasni szoktam. Élvezem a párommal töltött időt, mert amikor zajlik a bajnokság, akkor ritkán tudunk ilyen sokat együtt lenni” – idézi a novi.ba Anel Hadzicot.

Az oldal természetesen a futballról is megkérdezte a Mol Fehérvár FC lejáró szerződésű futballistáját, egészen konkrétan gyerekkori kedvencéről, az FK Sarajevóról. A négyszeres bosnyák bajnok gárda jó úton halad a címvédés felé, az évad utolsó harmadára fordulva három ponttal előzi meg a Zeljeznicart.

„Már télen is mondtam, hogy mindig készen állok erről beszélni. Tudjátok, hogy lelkes rajongója vagyok a gárdának, úgyhogy minden lehetséges ezen a nyáron” – megerősítve, hogy kölcsönös az érdeklődés a felek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik