Fehérvár: kétmillió forintos segítséget nyújt a klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.19. 12:28
Kétmillió forinttal támogatja a Mol Fehérvár FC labdarúgóklub a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot és a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központot. A székesfehérvári támogatószolgálat és a Tüzér utcai alapítvány munkáját is egy-egy millió forinttal segíti a Vidi – adta hírül hivatalos honlapján a fehérvári egyesület.

„Az elmúlt években már megszokhatták szurkolóink, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által támogatott családoknak, valamint az állami gondozott gyermekekről gondoskodó Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központnak igyekszünk segíteni az ünnepek környékén. A két alapítvány vezetőivel konzultálva idén arra jutottunk, hogy a legnagyobb segítség a megszokott ajándékok helyett inkább a hosszú távú működést biztosító anyagi hozzájárulás lenne, így mind a két szervezet számára egy-egy millió forintot ajánlott fel klubunk” – olvasható a molfehervarfc.hu-n.„Az elmúlt években már megszokhatták szurkolóink, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által támogatott családoknak, valamint az állami gondozott gyermekekről gondoskodó Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központnak igyekszünk segíteni az ünnepek környékén. A két alapítvány vezetőivel konzultálva idén arra jutottunk, hogy a legnagyobb segítség a megszokott ajándékok helyett inkább a hosszú távú működést biztosító anyagi hozzájárulás lenne, így mind a két szervezet számára egy-egy millió forintot ajánlott fel klubunk” – olvasható a molfehervarfc.hu-n.

„A 2019-es év már a harmadik év, amikor a Mol Fehérvár FC támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Székesfehérvári Támogató Szolgálatát. Intézményünk fogyatékossággal élők ellátásával foglalkozik. A mindennapi életükben biztosítunk személyi segítést és személyi szállítást kollégáink segítségével. Szolgálatunk számára az egymillió forintos támogatási összeg a mindennapi működési költségünkben nyújt hatalmas segítséget. Hálásan köszönjük, hogy évről évre segítik munkánkat” – mondta Rehova Eszter, a Magyar Máltai Szeretetszogálat Székesfehérvári Támogató Szolgálatának munkatársa a Fehérvár hivatalos honlapján.

A gyermekvédelmi központ részéről az alapítvány kuratóriumi elnöke, Deresné Tanárki Mária arról tájékoztatta a székesfehérvári klubot, hogy az adomány az állami gondozott gyermekek nyaraltatásában nyújt segítséget a szervezetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik