Fegyelmi: eltiltották Lipcsei Pétert; bírólocsolási kísérlet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.11. 17:43
Bár az NB I-ben és az NB II-ben nem rendeztek fordulót a hétvégén, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szokás szerint ülésezett kedden. Szemelvények a határozatokból.

NB I
Geoffrey Castillion, a DVSC labdarúgója 2 soron következő hivatalos barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert túlzott mértékű erőbevetéssel megrúgta ellenfelét.NB I
Geoffrey Castillion, a DVSC labdarúgója 2 soron következő hivatalos barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert túlzott mértékű erőbevetéssel megrúgta ellenfelét.

NB III
Lipcsei Péter, az FTC II vezetőedzője 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amit a lelátóról tovább folytatott (a „kis Fradi” vasárnap 2–1-re kikapott a Hódmezővásárhelytől, ez volt az első veresége a szezonban).

FUTSAL
A 3–3-ra végződő Újpest–Vác NB II-es bajnokin három játékost is kiállítottak. Közülük Szabó Zsolt (Újpest) 4 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amit a piros lap felmutatása után tovább folytatott, és megpróbálta lelocsolni a 2. számú játékvezetőt. A két váci, Bartal Balázs és Vén Gábor két meccsre szóló eltiltást kapott, mert a kiállításuk után a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakoztak.

Az összes keddi határozat itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik