nemzetisport.hu 2019.01.10 23:00

Exkluzív interjú Roderick Duchatelet-vel; Bogdán Coutinhóról

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet. A belga üzletember nem sűrűn szólal meg, mint elmondta, nem keresi a nyilvánosságot, csak akkor lép elő, ha azzal a klubját segíti. A lila-fehéreket 2011-ben megvásároló tulajdonos többek között elmondta, miért változtatta meg – nagy vitákat kiváltva ezzel – a hagyományos címert, mennyire elégedett az évek során elért eredményekkel, és arról is beszélt, eladó-e a klub.

Sztárom a párom című sorozatunkban ez alkalommal a jelenleg a Hibernian kapuját védő Bogdán Ádám idézi fel az emlékeit Philippe Coutinhóról. A magyar futballista a Liverpoolban volt csapattársa a brazil klasszisnak, akire nagyon gyorsan felfigyelt a Barcelona és a Real Madrid is, ám ő megmaradt ugyanannak a mosolygós, visszafogott, csöndes srácnak, aki korábban is volt. Bogdán Ádám arról is mesélt, miként élte meg, amikor az edzéseken nem tudta hárítani Coutinho látszólag védhető lövéseit.

A Ferencváros helyzete a leginkább biztató a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában szereplő magyar csapatok közül, ezt mondta lapunknak a szolnokiakkal 2017-ben BL-t nyerő szakember, Cseh Sándor. A trénert nem lepték meg a legutóbbi fordulói eredményei, azokat szerinte pontosan meg lehetett tippelni. Elemzésében kifejtette, szerinte a legfájóbb, hogy az Eger ugyan pontosan kidolgozott taktikával indult csatába a Pro Recco ellen, mégis kiadós vereséget szenvedett.

Sportkrém mellékletünk vendége most Kiss Éva, a Győri Audi ETO válogatott kapusa. A kézilabdázót elkísérte az interjúra kedvence, az Oscar névre hallgató kutya is, akit a sportoló három éve fogadott örökbe a győri állatmenhelyen; akkor a „kis utcai mix” másfél esztendős volt. A beszélgetésből természetesen az is kiderül, hogy miként lett a nádudvari lányból a BL-finálé főhősévé előlépő klasszis kapus.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.