Európa-liga: Bogdanovics két korábbi csapata közül a Lokinak szurkol

Vágólapra másolva!
2010.08.15. 17:25
A DVSC korábbi játékosa, Igor Bogdanovics „teljes szívéből" a Lokinak szurkol majd a Liteksz Lovecs elleni Európa-liga-mérkőzésen, annak ellenére, hogy korábban a bolgár csapatban is futballozott. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.

„Amikor Lovecsben játszottam, a csapat nagyon sikeres volt, két bajnokságot és Bolgár Kupát nyertünk. Véleményem szerint hatvan százalék a Loki esélye a továbbjutásra. Fontos, hogy az első mérkőzésen jó eredmény szülessen, mert a visszavágó nagyon nehéz lesz. Nagy szurkolótáboruk van, fanatikusak, képesek belehajszolni a győzelembe kedvenceiket, vagyis nem lesz kellemes Lovecsben pályára lépni" – mondta a dvsc.hu-nak a szerb támadó.

„Nagyon szeretnének bejutni az Európa-liga csoportkörébe, és ennek érdekében mindent meg is tesznek. Kíváncsi vagyok, hogy több mint tíz év után mennyit változott a bolgár bajnok. Az biztos, hogy a nyíregyházi találkozóra kimegyek, de nagyon szeretnék a visszavágóra is elutazni. Nem kérdés, hogy melyik csapat áll hozzám közelebb: teljes szívemből a Lokinak szurkolok majd!"

Mint ismert, Igor Bogdanovics négy évet futballozott Debrecenben, 1996 és 1998 között azonban a Liteksz Lovecs gárdáját erősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik