ETO: Völgyi Dániel iránt Moszkvából is érdeklődtek

2015.02.26. 11:33
Sokáig kérdés volt, hol folytatja a pályafutását a Győrben már decemberben szabadlistára kerülő Völgyi Dániel, aki végül kölcsönbe Pápán kötött ki.

„Hét és fél évet töltöttem el Győrben, sokat köszönhetek a klubnak, de én is sokat tettem érte. Június 30-áig szól a kölcsönadási szerződésem Pápára, de valójában három hónapról van szó, hiszen az NB I május végén befejeződik – nyilatkozta a Délmagyarország napilapnak a szegedi származású Völgyi Dániel. – Sokáig kivártam. Szerettem volna külföldön folytatni, volt is érdeklődő egy cseh csapat, illetve az orosz Torpedo Moszkva révén. Ám tárgyalásig nem jutottunk el, a győri klub pedig kérte, amíg el nem dől a sorsom, addig ne nyilatkozzak. Mivel nem szerettem volna lekötni magam több évre, így végül a Pápával egyeztem meg erre a szezonra. Az MTK-nál Vadnai és én voltunk képben, végül a Debrecenből visszaigazoló MTK-nevelés visszatért a klubhoz."Délmagyarország napilapnak a szegedi származású Völgyi Dániel. – Sokáig kivártam. Szerettem volna külföldön folytatni, volt is érdeklődő egy cseh csapat, illetve az orosz Torpedo Moszkva révén. Ám tárgyalásig nem jutottunk el, a győri klub pedig kérte, amíg el nem dől a sorsom, addig ne nyilatkozzak. Mivel nem szerettem volna lekötni magam több évre, így végül a Pápával egyeztem meg erre a szezonra. Az MTK-nál Vadnai és én voltunk képben, végül a Debrecenből visszaigazoló MTK-nevelés visszatért a klubhoz."

„Nem foglalkozom azokkal, akik azt mondják, az első számú kieső csapat a Pápa lesz. Inkább az a fontos, hogy minél többet játsszak, emellett pedig szeretnék segíteni az új klubomnak is. Nem csüggedek, és nem tettem még le arról, hogy a nyártól külföldön is kipróbáljam magam – folytatta a védő, aki 2013-ban bajnokságot nyert az ETO-val. – Nem érzem visszalépésnek ezt a döntésemet. A Győr valóban jobb csapat jobb lehetőségekkel, ám az élet most ezt hozta. Előbb egy erőnléti edzővel, majd Sisa Tiboréknál készültem, az erőnlétemmel nincs gond, de azért meccshiányom van. Hét és fél évet töltöttem el Győrben, sokat köszönhetek a klubnak, de én is sokat tettem a klubért. Most váltanom kellett. Köszönet, hogy erre a fél évre elengedtek, a nyáron viszont lejár a szerződésem, így egészen más helyzetben leszek. Külön köszönöm Tarsoly Csabának az ott eltöltött időszakot."

Völgyi kifejtette, utólag visszatekintve már nem tartja szerencsésnek, hogy ilyen sokáig húzódott az átigazolása, de most már előre tekint, és nagyon várja március 16-i, Győri ETO–Lombard mérkőzést. Az NB I-ben új csapatában szombaton, Kecskeméten mutatkozhat be.

LABDARÚGÓ NB I, 18. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Február 27., péntek
19.00 MTK Budapest–Paksi FC (Tv: Duna TV) Andó-Szabó Sándor
Február 28., szombat
14.00 Szombathelyi Haladás–Diósgyőri VTK (Tv: Duna TV) Szabó Zsolt
16.00 Puskás Akadémia FC–Debreceni VSC-Teva (Tv: Sport 1) Pintér Csaba
16.00 Nyíregyháza Spartacus–Budapest Honvéd Bognár Tamás
16.00 Kecskeméti TE–Lombard Pápa Erdős József
18.30 Újpest FC–Pécsi MFC (Tv: Sport 1) Fábián Mihály
Március 1., vasárnap
16.30 Győri ETO FC–Videoton (Tv: Duna TV) Farkas Ádám
18.30 Dunaújváros PASE–Ferencváros (Tv: Sport 2) Solymosi Péter

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Vladica Brdarovszki (macedón, Peliszter – Macedónia), Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia, szabadon igazolható volt), Luis Ibánez (argentin-horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország), Njongo Priso (kameruni, Petrolul Ploiesti – Románia, szabadon igazolható volt), Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható volt, legutóbb Sevilla, kölcsönben Deportivo Alavés – Spanyolország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horváth Dániel, Nagy Ádám, Németh Bence, Szabó Levente, Tóth Dávid

Kiszemeltek:

Távozók: Valentin Babic (horvát, szabadon igazolható), Bénes László (szlovákiai, MSK Zilina – Szlovákia), Dudás Ádám (Haladás), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Lenzsér Bence (Paks), Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható),Sváb Dániel (Mezőkövesd, szabadon igazolható volt), Michal Svec (cseh, szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását), Varga Roland (Ferencváros), Rafe Wolfe (jamaicai, Dunaújváros)
Kölcsönbe távozók: Nemanja Andrics (szerb, Újpest), Csató Martin (Siófok), Farkas Zoltán (Cegléd), Illés Dávid (Lombard Pápa), Medgyes Sinan (szlovákiai, OFC Gabcíkovo, Bős – Szlovákia) Pongrácz Viktor (Lombard Pápa), Stieber András (Lombard Pápa), Vankó Imre (Lombard Pápa), Völgyi Dániel (Lombard Pápa)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Milos Kocics (szerb),Lazar Sztanisics (szerb)

 

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek