ETO: „Hiba lenne, ha valakit kényelmessé tenne ez az előny”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 11:01
Tokody Tiborral, a labdarúgó NB I-ben listavezető Győri ETO FC játékosával a csapat honlapján készítettek interjút. Ebben a játékos elmondta: nagyon nagy hiba lenne, ha valakit kényelmessé tenne tízpontos előnyük a bajnokságban.
„Most már lassan kétszázötven magyar első osztályú meccs van mögöttem, de miután ebben a szezonban a tétmeccseken kevesebb szerepem volt, próbáltam úgy felkészülni, mintha mindig játszottam volna. Ez nem könnyű, pláne ilyen jó csapat ellen. Próbáltam az elején a biztonságra törekedni, a második félidőben pedig már a támadásokat is jobban tudtam segíteni. Fontos volt, hogy a széleket lezárjuk a Videoton elől, úgy érzem, ez jól sikerült. Nagyon gyorsak voltak a fehérváriak, de sikerült felvenni velük a versenyt” – mondta a csatár az eto.hu-nak a Videoton elleni 1–1-es döntetlent követően.

A győriek huszonegy mérkőzés óta nem találtak legyőzőre a bajnokságban, előnyük tíz pont a második helyezett MTK Budapest előtt.

„Nagyon nagy hiba lenne, ha valakit kényelmessé tenne a tíz pont előny, ha valakin ezt látnánk az öltözőben, azonnal helyre tennénk. Nyilván örülünk ennek, de most már a Magyar Kupára koncentrálunk, a bajnoksággal ráérünk foglalkozni a kupameccs után” – tette hozzá Tokody.

A Győr legközelebb szerdán 18 órakor a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén lép pályára, ellenfele újra a Videoton lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik