ETO: az Admira bontott Mevoungouval, Győrbe küldte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.09. 20:30
Az osztrák élvonalbeli Admira Wacker labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta: azonnali hatállyal távozik kameruni középpályása, Patrick Mevoungou. Az Admira közleménye szerint Mevoungou a Győri ETO FC-nél folytatja pályafutását – az ETO még nem jelentette be hivatalosan a védekező középpályás megszerzését.

„Patrick Mevoungou azonnali hatállyal elhagyja az FC Admira Wacker Mödling csapatát. Az Admira a játékos több súlyos fegyelmezetlensége és önkényesen meghosszabbított szabadsága után úgy döntött, hogy szerződést bont vele. Sikerült gyorsan minden félnek megfelelő megoldást találni: Mevoungou azonnali hatállyal a magyar Győri ETO FC csapatához igazol. Az orvosi vizsgálatokon már tegnap átesett. A négyszeres magyar bajnokkal gyorsan sikerült megállapodni.” – tudatta az Admira hivatalos közleményben.

Az osztrák közleményre „rímel” Klement Tibor győri ügyvezető nb1.hu-nak adott nyilatkozata is.

„A szerződést még nem írtuk alá, de a klubbal már megállapodtunk az átigazolásról. Lázok János egyelőre a Paks játékosa, így a két BL-mérkőzésre sem nevezhettük be, a játékosok listáját hétfőn kellett elküldenünk a szövetségnek.”

A Nemzeti Sport Online elsőként számolt be arról, hogy Mevoungou lehet a győriek egyik nyári szerzeménye. A 27 éves kameruni védekező középpályás 2010-ben hazája válogatottjában is bemutatkozhatott, tagja volt a nemzeti csapat bő világbajnoki keretének is, bár a Dél-Afrikába utazó huszonhármak közé már nem került be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik