ETO: a horvát védő jövője is kérdéses, Völgyi még képben a PAFC-nál

Vágólapra másolva!
2014.12.18. 07:42
A Nemzeti Sport Online elsőként, már szerda reggel arról számolt be, hogy a Győri ETO-tól jó eséllyel távozó Völgyi Dániel képbe került a Puskás Akadémiánál, és azóta ezt más források is megerősítették. Eközben egy másik győri védő, a horvát Valentin Babic jövője is kérdéses az ETO-nál.

A Nemzeti Sport Online szerda reggel jelezte, hogy a nyáron lejáró szerződésű Völgyi Dániel távozhat a Győri ETO-tól és szóba került a neve a Puskás Akadémiánál. Délutánra az is kiderült, hogy a védőnek – több társával együtt (úgy tudjuk, Varga Roland és Michal Svec is így járt) – le kellett adnia Győrben a klubtól használatra kapott Audi kulcsait. Később pedig több forrás is megerősítette értesüléseinket, hogy Völgyi már korábban szóba került a felcsúti kiszemeltek között, és továbbra is szívesen látnák a PAFC-nál.A Nemzeti Sport Online szerda reggel jelezte, hogy a nyáron lejáró szerződésű Völgyi Dániel távozhat a Győri ETO-tól és szóba került a neve a Puskás Akadémiánál. Délutánra az is kiderült, hogy a védőnek – több társával együtt (úgy tudjuk, Varga Roland és Michal Svec is így járt) – le kellett adnia Győrben a klubtól használatra kapott Audi kulcsait. Később pedig több forrás is megerősítette értesüléseinket, hogy Völgyi már korábban szóba került a felcsúti kiszemeltek között, és továbbra is szívesen látnák a PAFC-nál.

Győrben egy másik hátvéd, a horvát Valentin Babic jövője is kérdéses. A 33 éves labdarúgó helyzete azért érdekes, mert Győrben utoljára 2012 májusában lépett pályára. Ezt követően sérült is volt, majd egyéves kihagyás után 2013 nyarán az NK Osijekhez került kölcsönbe. A transfermarkt.de szerint azóta is az eszékiek futballistája, csakhogy ebben az idényben egy meccsen sem lépett pályára, és a Győri ETO hivatalos honlapján még szerepel a neve a klub NB I-es keretében.

Megtudtuk, hogy az eszéki kölcsönszerződés lejárta után visszatért Győrbe, papíron továbbra is a keret tagja, de ősszel a győrieket irányító négy különböző tréner egyike sem számított rá, ezért kérdéses, hogy meddig marad még a klub kötelékében.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László
Kiszemeltek: Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj román), Ciprian Deac (román, CFR Cluj romániai), Mihai Minca (román, CFR Cluj romániai)
Távozók: Takács Ákos (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Valentin Babic (horvát), Mihai Nicorec (román, lejár a szerződése), Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Varga Roland, Völgyi Dániel

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik