Eger: visszatérhet az NB I-be a szerb futballista

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 14:31
Az Egri FC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapattal készül a szerb védő, Braniszlav Vukomanovics, aki korábban Szolnokon már dolgozott együtt Simon Antal vezetőedzővel.

„Braniszlav Vukomanovicsot nem kell bemutatni Simon Antalnak. A délszláv balhátvéd két éve Szolnokon volt játékosa az Egri FC jelenlegi vezetőedzőjének. Akkor 14 tavaszi mérkőzésen lépett pályára a Tisza-partiak NB I-es csapatában. Legutóbb a szerb Radnicski Nist erősítette a 182 centis védő, aki együtt készül a többiekkel, de szerződést még nem írt alá a klubbal" – adta hírül a hivatalos honlapján az egri labdarúgóklub.

A 29 éves Vukomanovics korábban a hazáján kívül játszott Szlovákiában, Romániában, Boszniában és Albániában is. Amennyiben az egriek szerződtetik, úgy Csedomir Pavicsevics, Dusan Pavlov és Szasa Dobrics után ő lesz a negyedik szerb futballistája a gárdának.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ EGRI FC-NÉL
Érkezők: Debreceni Dávid (Felsőtárkány SC – kölcsönből vissza?), Szavo Rakovics (DVTK, ?)
Távozik/távozhat: Josef Hamouz (cseh, ?), Igor Pisanjuk (ukrán-kanadai, ?), Joël Tchami (kameruni, ?), Goran Vujovics (montenegrói, ?), Michael Stanislaw (osztrák, ?) Wolry Wolfe (jamaicai, ?)
Kiszemeltek: Braniszlav Vukomanovics (szerb, Radnicski Nis – Szerbia)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik