DVTK: vírusfertőzés okozta Ugrai izomfájdalmait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 16:14
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján számolt be a sérültek állapotáról. Ugrai Rolandnak vírusfertőzés miatt vannak izomfájdalmai, de remélik, az antibiotikumos kezeléseknek köszönhetően hamarosan visszatérhet a csapathoz.

„[Ugrai] Rolinak húsz-harminc perc játék után a medence körüli izmokban voltak komoly fájdalmai, ezért nagyon sok vizsgálaton esett át az elmúlt hetekben – mondta Fuhrmann Eszter fizioterapeuta a dvtk.eu-nak. – Góckutatást végeztünk, és végre sikerült kiderítenünk, hogy mi okozza a fájdalmat. Sokszor az izomsérüléseknél nemcsak helyi, lokális problémák lehetnek, hanem előfordulhat, hogy a szervezet más területén van egy gyulladás. Kiderült, hogy nála egy vírusfertőzés okozta a medence körüli izmokban visszatérő fájdalmat. Jelenleg antibiotikumos kezelést kap, a felügyeletünk alatt könnyített edzéseket végez, ha minden a terveink szerint alakul és teljesen panaszmentes lesz, akkor hamarosan csatlakozhat a csapathoz.

Eperjesi Gábor bokájáról lement a duzzanat, a héten már elkezdheti a közös munkát, Szabó I Balázs gyulladásos problémával küszködött, és a negatív MR-, röntgen- és ultrahangos vizsgálat után fogászati beavatkozásra volt szükség, a varratok eltávolítása után munkába tud állni.

Dejan Karant gerincgyógyászati központba küldték vizsgálatra, fájdalmait erős gyulladáscsökkentő infúziós kezeléssel igyekeznek enyhíteni, míg Ternován Patrik derékfájdalmak miatt dőlt ki. Neki olyan problémája van a csigolyái között, ami műtéti beavatkozást igényel.Fuhrmann Eszter fizioterapeuta a dvtk.eu-nak. – Góckutatást végeztünk, és végre sikerült kiderítenünk, hogy mi okozza a fájdalmat. Sokszor az izomsérüléseknél nemcsak helyi, lokális problémák lehetnek, hanem előfordulhat, hogy a szervezet más területén van egy gyulladás. Kiderült, hogy nála egy vírusfertőzés okozta a medence körüli izmokban visszatérő fájdalmat. Jelenleg antibiotikumos kezelést kap, a felügyeletünk alatt könnyített edzéseket végez, ha minden a terveink szerint alakul és teljesen panaszmentes lesz, akkor hamarosan csatlakozhat a csapathoz.

Eperjesi Gábor bokájáról lement a duzzanat, a héten már elkezdheti a közös munkát, Szabó I Balázs gyulladásos problémával küszködött, és a negatív MR-, röntgen- és ultrahangos vizsgálat után fogászati beavatkozásra volt szükség, a varratok eltávolítása után munkába tud állni.

Dejan Karant gerincgyógyászati központba küldték vizsgálatra, fájdalmait erős gyulladáscsökkentő infúziós kezeléssel igyekeznek enyhíteni, míg Ternován Patrik derékfájdalmak miatt dőlt ki. Neki olyan problémája van a csigolyái között, ami műtéti beavatkozást igényel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik