DVTK: Van nálam jobban kereső labdarúgó itthon - Rudolf

Vágólapra másolva!
2012.11.08. 17:56
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Rudolf Gergely már az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatával készül. A 27 éves futballista szerint rövid időre már mérkőzésen is a csapat segítségére tud majd lenni, de állítja, nem ő a legjobban kereső játékos hazánkban.

„Úgy érzem, talán kis időt tudnék játszani, ha az edzőm is úgy gondolja, hogy beállít" – nyilatkozta a hosszú sérüléséből felépülő Rudolf Gergely a boon.hu-nak.boon.hu-nak.

„A külső vélemények közül inkább a pozitívumokkal foglalkozom. Arról pedig, hogy a bemutatkozásom csúszik, nem tehetek. Nem mehetek oda mindenkihez, és magyarázhatom el, hogy mi az oka ennek, és az sem biztos, hogy mindenki kielégítőnek találná a válaszomat. Mondok egy példát: a nagybátyám felhívta anyukámat azzal, milyen jó, hogy én vagyok a legjobban kereső Magyarországon játszó futballista. Édesanyám hiába bizonygatta neki, hogy ez nem így van, a nagybátyám azt mondogatta, hogy márpedig ez biztosan így van, mert az újságok ezt írták.

Nem sikerült őt meggyőzni ennek az ellenkezőjéről, jobban hitt másoknak, mint a saját családtagjának. Ezek után nem is próbálok meggyőzni senkit ennek az ellenkezőjéről, de maradjunk annyiban, hogy van valamennyi ismeretem arról, hogy idehaza ki mennyit keres, és tudom, hogy ennek a bizonyítékokkal alátámaszthatatlan rangsornak nem én állok az első helyén" – állította a 27 éves válogatott labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik