DVTK: Torghelle típusú játékos az új igazolás Bekő szerint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.22. 09:36
Szombaton Pakson játszik a labdarúgó NB I sereghajtója a DVTK, amely az első mérkőzését megnyerte a szezonban, azt követően azonban nem szerzett pontot. A Diósgyőr a héten erősödött, kölcsönvette a Napolitól Novothny Somát, akit Bekő Balázs vezetőedző Torghelle Sándorhoz hasonlított.

„Novothny bevethető lesz a Paks ellen, a papírjai rendben vannak – idézi Bekő Balázst a boon.hu. – Minden olyan impulzus számít és fontos a csapatnál, amely pluszt hoz. Soma olyan akarnok, olyan hozzáállású fiatalember, aki megy, végzi a feladatát, akire számíthatunk. Persze nem azt várom tőle, hogy egyedül a hátára vegye a csapatot, de hozzon olyan dolgokat, amelyekkel magával viszi a többieket.” Bekő Balázst a boon.hu. – Minden olyan impulzus számít és fontos a csapatnál, amely pluszt hoz. Soma olyan akarnok, olyan hozzáállású fiatalember, aki megy, végzi a feladatát, akire számíthatunk. Persze nem azt várom tőle, hogy egyedül a hátára vegye a csapatot, de hozzon olyan dolgokat, amelyekkel magával viszi a többieket.”

„Igaz, hogy az olasz harmadosztályban játszott, de a korához képest jelentős tapasztalatokat szerzett, ahhoz képest, hogy nem itthon, a magyar futballban nőtt fel, mert fiatalon külföldre került. Ahonnan jött, ott más mentalitást képviselnek, ebben nevelkedett, ezt magával hozta. Torghelle típusú futballista, hajt keményen, előre-hátra, amíg a lába bírja, ilyen ember kell nekünk…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik