DVTK: Tisza reméli, el tudnak indulni egy új úton

Vágólapra másolva!
2012.11.27. 08:32
Tisza Tibor góljával szerzett pontot a DVTK az Újpest otthonában (1–1) a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A diósgyőri támadó reméli, ez az eredmény erőt ad nekik ahhoz, hogy elindulhassanak egy új úton Szentes Lázár irányításával.

„Nagyon örülök a gólnak, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy kellett egy szép beadás is, amit köszönök Csirszki Martinnak. Úgy gondolom, ez egy nagyon fontos gól volt, nemcsak nekem és nemcsak az Újpest elleni mérkőzésen, hanem a csapat életében is, mert ennek segítségével el tudunk indulni egy új úton" – nyilatkozta Tisza Tibor a dvtk.eu-nak.Tisza Tibor a dvtk.eu-nak.

„Csapattársaimmal együtt nagyon sajnálom Bruno Moraes sérülését! Egyértelműen baleset történt, a futballban sajnos megtörténhet az ilyen eset, ahogy nagyon sportszerűen elismerte Jos Daerden, az újpestiek vezetőedzője is a találkozót követő sajtótájékoztatón. Már beszéltem telefonon Balajcza Szabolccsal, az újpestiek csapatkapitányával, aki megerősítette ezt, én pedig kértem, hogy tolmácsolja jókívánságainkat és ezúton is jobbulást kívánok a brazil labdarúgónak!" – tette hozzá a DVTK csatára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik