DVTK: Talán ez pályafutásom legnehezebb időszaka – Forgács

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.02. 18:25
null
Forgács Dávid még nem teljesen egészséges (Fotó:delmagyar.hu)
A delmagyar.hu az NB I-ben szereplő DVTK csatárával, Forgács Dáviddal készített interjút, amiben a labdarúgó beszámolt a hónapokig tartó fájdalmas sérüléséről és a rosszkor jövő őszi szünetről. A támadó a szeptember tizenötödikei, Mezőkövesd elleni bajnokin lépett legutóbb pályára.

 

„A törökországi edzőmeccseken már játszottam, ám még mindig nem az igazi a lábam. Talán ez pályafutásom legnehezebb időszaka, mert nem lehetett pontosan tudni, hogy mikor térhetek vissza. Napi kapcsolatban vagyok Fernando Fernándezvezetőedzővel, és a szakmai stáb is azt emelte ki, hogy nagyon szeretnék, ha végre ott lehetnék a csapattal, de ők sem tudják felgyorsítani a folyamatot."

A Diósgyőri VTK futballistája arról is nyilatkozott adelmagyar.hu-nak,hogy rosszkor jött számukra az őszi szünet, hiszen jó formában voltak, ráadásul az edzőtábor során is jól ment a játék.

„Szeretnénk a tavalyinál nyugodtabb tavaszt. A sérülésem előtt minden meccsen játszottam, és újra minél több időt töltenék a pályán, viszont a legfontosabb most az egészségem" – fejezte be mondandóját Forgács Dávid..

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik