DVTK: Szivics Győrbe is a három pontért utazott

2014.11.01. 11:06
A három pont reményében lép pályára Győrben a DVTK labdarúgócsapata az NB I 13. fordulójában, legalábbis ezzel tervez a diósgyőriek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics, aki leginkább az egyéni hibákból kapott gólok elkerülésére helyezi a hangsúlyt.

„Győrben is mindent megteszünk a három pont megszerzéséért – nyilatkozta Szivics a dvtk.eu klubhonlapnak. – Az utóbbi időben rendre egyéni hibák miatt kaptunk gólt, ezt kell elsősorban kijavítani. Ezentúl még jobban kell koncentrálni, és akkor minden rendben lesz Győrben is. Minden mérkőzés más és más, ettől nem különbözik a szombati sem. Első lépésként mindig az ellenfél játékát, játékosait térképezzük fel, majd megnézzük, a mi labdarúgóink közül ki milyen formában van. Ez alapján állítjuk össze azt a csapatot, amelyik reményeink szerint a maximumot tudja nyújtani." Szivics a dvtk.eu klubhonlapnak. – Az utóbbi időben rendre egyéni hibák miatt kaptunk gólt, ezt kell elsősorban kijavítani. Ezentúl még jobban kell koncentrálni, és akkor minden rendben lesz Győrben is. Minden mérkőzés más és más, ettől nem különbözik a szombati sem. Első lépésként mindig az ellenfél játékát, játékosait térképezzük fel, majd megnézzük, a mi labdarúgóink közül ki milyen formában van. Ez alapján állítjuk össze azt a csapatot, amelyik reményeink szerint a maximumot tudja nyújtani."

Az eddig lejátszott tizenkét bajnokin 15 pontot szerző, középmezőnyhöz tartozó győriek edzőváltás után várják a találkozót – Horváth Ferenc helyett ideiglenesen több főből álló szakmai stáb irányít –, ugyanakkor a 22 pontnál tartó, dobogóra vágyó diósgyőrieknél bevethető a héten szerződtetett friss igazolás, Julian Jenner.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek