DVTK: Szentes Lázár személye fontos szempont volt - Bene

Vágólapra másolva!
2012.11.24. 07:17
Mint ismeretes, Diósgyőrben a héten az NB I-es labdarúgócsapat irányítását átvevő Szentes Lázár segítője a szezon elején Pápán még vezetőedzőként dolgozó Bene Ferenc lett. Az új másodedző elmondta, könnyen megállapodott a vezetőkkel, hiszen korábban már dolgozott együtt szentessel még Újpesten – vasárnap éppen az Újpest ellen mutatkozhat be a páros a DVTK kispadján. 

„Csütörtökön kerestek meg, hamar megállapodtunk – mondta a Nemzeti Sportnak Bene Ferenc, aki pénteken írta alá másfél esztendőre szóló megállapodását a kilencedik helyen álló DVTK-val. – Nyilván az is fontos szempont volt, hogy Szentes Lázárral egy évig együtt dolgoztunk, még a 2008–2009-es szezonban Újpesten.

„Engem lehet pályaedzőnek vagy másodedzőnek nevezni, a lényeg, hogy Szentes Lázár lesz a főnök. Érdekesnek ígérkezik a vasárnapi bajnoki mérkőzésünk, de nemcsak azért, mert az lesz az első mérkőzésem a diósgyőri kispadon, hanem azért is, mert újpesti kötődésem finoman szólva is erős... A DVTK terveiről, céljairól egyelőre semmit sem szeretnék mondani, hiszen csak néhány órája vagyok a csapatnál" – tette hozzá az új másodedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik