DVTK: profi szerződést kötött a fiatal belső védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.29. 09:47
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján közölte, hogy profi szerződést kötött a saját nevelésű belső védővel, Tucsa Róberttel, aki a nemrég véget ért szezonban debütált az élvonalban.

A 19 éves, 195 centiméter magas hátvéd Diósgyőrben kezdett focizni, végigjárta a korosztályos csapatokat, majd fél éves kitérő után (az MTK-hoz igazolt) visszatért a DVTK-hoz – írja a dvtk.eu. A magunk mögött hagyott szezonban az NB I-ben is bemutatkozott.

Nagy álmom teljesült, hogy megkaptam életem első profi szerződését Diósgyőrben, mindig erre vágytam – mondta el Tucsa Róbert a DVTK honlapjának. – Köszönöm szépen a klubnak a lehetőséget, köszönöm Bódog Tamásnak, hogy lát bennem fantáziát, és természetesen köszönöm az összes eddigi edzőmnek és a családomnak, mert nélkülük nem jutottam volna el idáig. A következő bajnokságban igyekszem meghálálni a bizalmat, és szeretnék minél többet játszani az NB I-ben."

Robi tehetséges, saját nevelésű fiatal játékos, aki a következő években nagy segítségére lehet a DVTK-nak – fogalmazott Bódog Tamás szakmai igazgató. – Természetesen minden területen fejlődnie kell, de a hozzáállását és a képességeit ismerve biztos vagyok benne, hogy fejlődni is fog. Ő a jövő embere.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Forgács Dávid (Ancona – Olaszország), Makrai Gábor (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg), Óvári Zsolt (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bacsa Patrik (Kisvárda), Oláh Bálint (ZTE)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Tucsa Róbert
Kiszemeltek: Pekár László (Puskás Akadémia), Danijel Petkovics (montenegrói, MTK), Kondor Kristóf (Videoton II, próbajáték), Zwick Noah (Karlsruhe – Németország, próbajáték)
Távozók: Georges Griffiths (elefántcsontparti, lejár a szerződése), Patrick Mevoungou (kameruni, Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: Boros Gábor (Kazincbarcika), Lőrincz Patrik (Kazincbarcika), Mahalek Marcell (Kazincbarcika)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (Sint-Truiden – Belgium, onnan Újpest)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik