DVTK: pénzbüntetést kaptak az edzésen egymásnak eső játékosok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 12:40
null
Griffiths és Németh között most már nagy a barátság (Fotó: DVTK Instagram)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK pénzbüntetéssel sújtotta a keddi edzésén egymással balhézó Georges Griffithset és Németh Milánt.

 

Amint azt megírtuk, a két játékos a tréning során került összetűzésbe, dulakodni kezdett, ami miatt az edzői stáb félbe is szakította a gyakorlást.

„Az érintettek még kedd éjszaka személyesen átbeszélték a történteket Árki Gábor sportigazgatóval, ez alapján a klub vezetősége pénzbüntetéssel sújtotta a labdarúgókat – írja a dvtk.eu. – Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a Diósgyőr számára még akkor is elfogadhatatlan a játékosai részéről az ilyen, sportemberhez méltatlan magatartás, ha tudjuk, ehhez hasonló eset nem egy klub életében előfordult már. A DVTK ezzel lezártnak tekinti a történteket, így a szerda délelőtti tréingen már újra teljes létszámban vett részt a keret, és tovább készül a hétvégi, Videoton elleni rangadóra.”

A tavasszal bajnokin még nyeretlen DVTK-nál hetek óta feszült a helyzet, a 22. fordulóban a Paks elleni NB I-es találkozón Miroszlav Grumics és Koman Vladimir szólalkozott össze egymással a pályán…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik