DVTK: Novothny távozik, nem Diósgyőrben folytatja – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.09. 16:00
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Novothny Soma kölcsönszerződése lejártával távozik Diósgyőrből.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Novothny már elbúcsúzott társaitól. A Napoli támadója szerdán a klubházban egyeztetett, miközben a diósgyőriek kerete megkezdte a felkészülést az új idényre.A Nemzeti Sport Online információi szerint Novothny már elbúcsúzott társaitól. A Napoli támadója szerdán a klubházban egyeztetett, miközben a diósgyőriek kerete megkezdte a felkészülést az új idényre.

A DVTK konkrét ajánlatot tett az olasz klubnak a csatár kivásárlására, a friss fejlemények alapján azonban nem született megállapodás a felek között.

Úgy tudjuk, a 2015–2016-os NB I-es szezonban 27 mérkőzésen nyolc gólt szerző csatár több ajánlat közül válogathat: öt élvonalbeli csapat (köztük az Újpest) szerződtetné, illetve külföldi klubok is vinnék.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Lázár Pál (DVSC, szabadon igazolható), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár)
Távozók: Barczi Dávid (Videoton – szabadon igazolhatóként), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót) Manjrekar James (kanadai, Vasas), Kovács Gábor (Paks – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Elek Ákos, Georges Henri Griffiths, Koman Vladimir (lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik