DVTK: Nem volt jó évem, de nagyobb bennem az akarás - Rudolf

Vágólapra másolva!
2013.01.02. 20:51
Saját bevallása szerint sem volt jó éve 2012 Rudolf Gergelynek, de arra jó volt a sok megpróbáltatás, hogy még nagyobb akarással vágjon neki 2013-nak. Erről a csatár beszélt a klub hivatalos honlapján.

„Minden sportoló pályafutásában vannak olyan évek, amik nagyon jól sikerülnek, de olyan is, ami nem. A sérülés sajnos velejárója a sportnak és engem tavaly nem kerültek el a bajok. De optimistán állok hozzá a dolgokhoz, nem arra gondolok, hogy egy évet kihagytam, hanem arra, hogy emiatt egy évvel tovább fogok futballozni. Az elmúlt évben nem lettem rosszabb futballista, viszont mégnagyobb lett bennem az akarás" – idézi a dvtk.eu a játékost.

A diósgyőri támadó természetesen a jövőjéről, illetve céljairól is ejtett néhány szót.

„Legelőször szeretnék minél jobb erőbe kerülni az alapozás során, amivel biztosan nem is lesz probléma, nagyon bízom a szakmai stáb felkészültségében. Bízom abban is, hogy egy jól sikerült felkészülés után a csapattal elérjük a bajnokság előtt kitűzött célokat, személy szerint pedig minél több gólt szerzek. Nagyon szurkolok, hogy a válogatott is verje meg Romániát és jusson ki a vb-re. Hogy velem-e? Nekem először a DVTK-ban kell jó teljesítményt nyújtani."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik