DVTK: Nem volt csúnya a szabadrúgásgólom - Tisza

Vágólapra másolva!
2012.10.09. 15:50
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a DVTK hazai pályán 2–0-ra legyőzte a zsinórban három mérkőzés óta nyeretlen MTK-t. A találkozót követően Tisza Tibor, a diósgyőriek támadója a dvtk.eu-n emlékezett vissza a meccsre, illetve remekül kivitelezett szabadrúgásgóljára.

„Az első félidőben próbáltunk minél közelebb játszani az ellenfél kapujához, helyzeteket kialakítani. Dominálni tudtunk az MTK ellen, ez sok mindent elmond a csapatról. Az a célunk, hogy a teljesítményünkkel egy olyan hazai pályát teremtsünk, ahová remegő lábakkal érkeznek az ellenfelek. A második félidő speciális volt, mert létszámhátrányban játszottunk és sérülések is sújtottak bennünket. Ekkor már a védekezés dominált, a csapat érdekét szem előtt tartva nekem is ez volt a fő feladatom, az akarattal pedig most sem volt probléma. De ne felejtsük el, a nyáron új edző, új játékosok érkeztek, időre és türelemre van szükség ahhoz, hogy folyamatosan magas színvonalon teljesítsünk. Természetesen örülök a győzelemnek, megyünk tovább a megkezdett úton" – mondta Tisza Tibor.

A 27 esztendős támadó a találatára is visszaemlékezett.

„Nem volt csúnya, a szabdarúgásgól mindig egy kicsit speciális. Már az külön öröm, hogy én is lőhetek szabadot, mert ez azt jelenti, hogy a többiek is elismerik a rúgótechnikámat. Sokat gyakorlom a szabadrúgásokat, örülök, hogy ilyen távolságból is sikerült betalálnom" – tette hozzá a most futó szezonban első bajnoki gólját szerző csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik