HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.12.10 13:58 Frissítve: 2015.12.10 15:01

DVTK: Nikházinál nem találtak szívbetegségre utaló nyomot

A Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának orvosa, Forgács Alfréd a klub hivatalos honlapjának elmondta, milyen állapotban vannak a gárda harcképtelen játékosai.

HIRDETÉS

„Nikházi Márk mellkasi fájdalmakra panaszkodott múlt hét pénteken. Kérésemre a sürgősségi osztályra hozták, majd átkerült a kardiológiára, miután az EKG-vizsgálat a normálistól eltérő eredményeket mutatott. Azt feltételeztük – és ez később be is bizonyosodott –, hogy néhány héttel korábban átesett egy felső légúti infekción, amelyet antibiotikum-kúra nélkül kezeltek. Ekkor szívburokgyulladásra gyanakodtunk.”

„Márkot több napig megfigyelés alatt tartottuk, alapos kivizsgáláson esett át, és szerdán már elhagyhatta a kórházat is. Hála Istennek nem találtunk semmit, ami szívbetegségre utalna, minden lelete negatív lett, nyugodtak lehetünk. Mivel egy hétig nem edzett, valószínűsíthető, hogy nem fog tudni pályára lépni szombaton. Masszázskúrára kell majd járnia, és gyógyszeres aszpirinkezelést javasolt a kardiológus. Nincs akadálya annak, hogy visszatérjen a pályára, a téli felkészülést már a csapattal fogja elkezdeni” – adott tájékoztatást Forgács Alfréd a támadó középpályás helyzetéről a dvtk.eu-nak.

Az Újpest elleni bajnokin belső oldalszalag-szakadást szenvedő Tamás Márkot nem kell megműteni, de egy hónapot kihagy, a Békéscsaba ellen nem lesz bevethető. Egerszegi Tamás combhajlítóizom-sérüléssel küszködik, ezért hagyta ki az Újpest elleni meccset, egyelőre kezelésekre jár. A már hosszabb ideje sérült Bősz Levente és Halmai Ramon a rehabilitációs időszakát tölti.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.23 12:41:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hrabina Alex „kivédte a Vidi támadóinak a szemét”, ám a fehérváriak így is két góllal jobbnak bizonyultak.

2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS