DVTK: Nem felejtettem el futballozni - Rudolf Gergely

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 11:50
Rudolf Gergely, a DVTK válogatott futballistája az MLSZ Tv-nek elmondta, már százszázalékos állapotban van, és a visszatérése után még nagyobb akarat munkálkodik benne, hogy meghálálja a bizalmat új csapatában.

„Már százszázalékos vagyok, a formámat kell visszanyernem. Hétről hétre egyre jobb erőben érzem magam, persze meg kell majd ismernem a csapatot, de ez nem lesz nehéz, hiszen kiváló közösségbe kerültem, a társak sokat segítenek a beilleszkedésben. Kiderült ezen időszak alatt, hogy ki az, aki mellettem áll, kiben bízhatok, és ki az, aki érezteti, hogy hullámvölgybe kerültem. Nem felejtettem el futballozni, sőt ezen időszak után még nagyobb akarat van bennem. A DVTK és magam miatt is bizonyítani szeretnék!” – nyilatkozta Rudolf az MLSZ Tv-nek, majd kitért röviden a válogatottra is.

„Figyeltem a válogatott minden meccsét, örülök neki, hogy a selejtezőkön megállták a helyüket, és jó pozícióból várhatják a folytatást. Összeállt egy jó keret, úgy kell játszani, mint a svédek vagy a törökök ellen, mert az a mi igazi arcunk” – tette hozzá a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik