DVTK: Futács már jobban van, és csak a Diósgyőrre koncentrál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.08. 12:54
Mint arról már beszámoltunk, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sivasspor megfigyelői lehettek jelen a hétvégén a Bozsik József Stadionban, ahol a Diósgyőr magyar válogatott támadójára, Futács Márkóra voltak kíváncsiak. A támadó a Nemzeti Sport Online-tól tudta meg, hogy a Roberto Carlos irányította együttes érdeklődik iránta.

„Na akkor a Sivasspor volt az a csapat? Öntől hallom először a nevet, már többet tud, mint én. Egyelőre viszont nem foglalkoztat a dolog, hogy mennyire feküdne nekem a török bajnokság. Most csak a Diósgyőrre szeretnék koncentrálni!” – mondta a DVTK magyar válogatott támadója a Nemzeti Sport Online-nak arra a kérdésére, hogy hallott-e a Roberto Carlos irányította török együttes érdeklődéséről.

A csatárt a hétvégén elsőre súlyosnak látszó sérülés miatt kellett lecserélni, mert egyenlítő gólja után a Budapest Honvéd menteni igyekvő védője, Patrick George Ikenne-King csúnyán elkaszálta.

„Köszönöm már jobban vagyok. Voltam ultrahangon, semmi veszélyes sérülés, csak egy kis zúzódás. Úgy gondolom, hogy szerdán már edzhetek.” – mondta Futács.

A Sivassporról és az érdeklődésről bővebben itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik