DVTK: még tart az alkudozás a kiszemelt védő áráról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 08:27
Mint beszámoltunk róla, hogy a DVTK labdarúgócsapatánál a Poznanba szerződő Kádár Tamás helyére kiszemelt paksi Kovács Gábor ügyében nem született egyezség a védő magas ára miatt, ám Árki Gábor sportigazgató még nem mondott le a játékosról.

„Vannak, akik már készpénznek veszik, hogy nem lesz a mi játékosunk, én azonban óvatosabban fogalmaznék – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor. – Továbbra is egyeztetünk a paksiakkal a hátvéd átigazolásáról. Mindent megteszünk, hogy most, a télen szerződtessük, mivel úgy érezzük, erősítést jelentene csapatunknak. Nagyon nehéz idehaza télen azonnal bevethető, megbízható s megszerezhető védőt találni, ezért természetesen külföldön is keresgélünk, de inkább magyar játékossal pótolnánk a lengyelekhez távozó Kádár Tamást.”

Kovács Gábornak nyárig szól a szerződése Pakson, értékét 150 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, ennél azért kevesebbet kér a védő játékjogáért a tolnai klub, de az összeg megközelítheti a 100 ezer eurót. Úgy tudjuk, a tolnaiak még korábban belementek volna egy cserébe, de a szóba jöhető Debreceni András családi okok miatt Budapesten szerette volna folytatni, így Diósgyőrből a Vasashoz igazolt.

A DVTK-nál szóba került már a pécsi Balogh Béla és a pozsonyi Slovanban játszó, szlovák U21-es válogatott Hudák Dávid is, de továbbra is úgy tűnik, Kovács az első számú kiszemelt.

AZ ÁTIGAZOLÁSI ÜGGYEL KAPCSOLATBAN A DVTK VEZETŐEDZŐJE, TOMISZLAV SZIVICS IS ELMONDJA A VÉLEMÉNYÉT A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Hudák Dávid (Slovan – Szlovákia), Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Kádár Tamás(Lech Poznan – Lengyelország), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható), Szabó Balázs (Sopron)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik