DVTK: ma kezdik a felkészülést, Gallardo még nem lesz itt

Vágólapra másolva!
2011.06.22. 12:35
Az NB I-es csapatok közül utolsóként ma elkezdi a felkészülést a 2011–2012-es szezonra a DVTK NB I-be feljutott labdarúgócsapata.
A „késedelem” oka a versenynaptárban keresendő, hiszen az NB II igencsak 10 napja ért véget, így néhány napos pihenőt kaptak a játékosok.

A dvtk.eu tájékoztatása szerint a keret tagjai ma délután öt órakor találkoznak, az élő szerződéssel rendelkező játékosok mellett azok a futballisták is megjelennek, akiknek június 30-án lejár a szerződésük.

Utóbbiak nemcsak az edzést kezdik meg, hanem hamarosan tárgyalóasztalhoz is ülnek a DVTK menedzsmentjével a hosszabbításról.

Úgyszintén a héten dől el, hogy a tavasszal kölcsönben szereplő labdarúgók közül ki csatlakozik a jövő héten a DVTK keretéhez.

Ahogy arról már beszámoltunk, a fél hatkor kezdődő első edzésről hiányozni fog a külföldön tartózkodó Benczés Miklós, akit az első két gyakorláson Szentes Lázár szakmai igazgató helyettesít, munkáját Vitelki Zoltán és Veréb György segíti.

Az első edzésen nem lesznek ott azok az első kerettel készülő játékosok, akik szerepeltek az U19-es osztályozókon, hiszen nekik is szükségük van néhány nap pihenőre. Az egyedüli kivétel Rakaczki Bence, akire Tajti Norbert sajnálatos sérülése miatt mindenképpen szükség van.

Ugyancsak hiányozni fog az idei első igazolás, Francisco Paco Gallardo, aki a jövő héten csatlakozik új társaihoz, illetve a legutóbbi szezon végén sérülést szenvedő Tajti Norbert.

Az első edzésen részt vevő játékosok: Mohamadou Abdouraman, Vicente Arze, Budovinszky Krisztián, Dobos Attila, Faggyas Milán, Igor Gal, Gohér Gergő, Granát Balázs, Halgas Tibor, Lippai Ákos, José Luque, George Menougong, Nagy Tamás, Pál Szabolcs, Ivan Rados, Rakaczki Bence, Szavo Rakovics, Vadász Viktor
Igazoltan hiányzók: Bacsa Patrik, Bogáti Péter, Eperjesi Gábor, Francisco Gallardo, Illés Richárd, Kovács Zsolt, Szabó Péter, Tajti Norbert
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik