DVTK: Luque és Gallardo később kezdi a felkészülést

Vágólapra másolva!
2013.01.04. 09:31
Két játékos kivételével mindenkinek jelentkeznie kell a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK január 7-i, idei első edzésén. A felkészülés kezdetekor José Luque és Francisco Gallardo igazoltan lesznek távol – számolt be róla a boon.hu.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata a jövő héten, hétfőn kezdi meg a felkészülést a 2012–2013-as szezon tavaszi folytatására. NB I-es labdarúgócsapata a jövő héten, hétfőn kezdi meg a felkészülést a 2012–2013-as szezon tavaszi folytatására.

„Hétfőn kilenc órára két játékos kivételével a keret minden tagjának itt kell lennie – tudta meg a regionális portál Sztavinovszki Botondtól, a DVTK technikai igazgatójától. – Két spanyol játékos, José Luque és Francisco Gallardo kért és kapott hazájának ünnepe miatt egy nap plusz pihenőt, ők hetedikén érkeznek vissza repülővel Magyarországra, és másnap, vagyis kedden állnak edzésbe. Nincs tudomásom arról, hogy rajtuk kívül bárki más igazoltan maradna távol az első tréningektől. Fernando nem kért plusz napot, így elvileg neki itt kell lennie hétfőn. Ami pedig Mohamadou Abdouramant illeti: ő nem utazott haza Kamerunba, hanem a szünetben Németországban járt, ahol sérülése miatt egy közel kéthetes kezelésen vett részt, így neki is itt kell lennie a kezdésre."

„Az edzőmeccsek részletes programját egyelőre azért nem szeretnénk nyilvánosságra hozni, mert még egy kérdőjel van a felkészülésben, nevezetesen, hogy hová és mikor megyünk edzőtáborba. Az biztos, hogy tíz napot külföldön töltünk majd, és annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy ugyanoda megyünk, ahol tavaly voltunk, vagyis a törökországi Belekbe, de él még egy spanyol vonal is" – tette hozzá a sportvezető, aki szerint hétfőig eldől az edzőtábor helye és pontos dátuma.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik