DVTK: kompenzálják a bérleteseket az árcsökkentés után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.21. 09:33
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetősége a tavaszi rajt előtt úgy döntött, hogy csökkenti a jegyárakat, viszont a bérletes szurkolók egy része így nem részesült a gesztusból. A klubvezetés ezért most úgy határozott, egy többféleképpen beváltható kuponnal igyekszik az érintett drukkerek kedvében járni.

„A DVTK vezetősége hálás azoknak, akik az idény előtt megelőlegezett bizalommal fordulnak a csapat felé, és bérletet váltanak – fogalmaz a klub hivatalos honlapja.„A DVTK vezetősége hálás azoknak, akik az idény előtt megelőlegezett bizalommal fordulnak a csapat felé, és bérletet váltanak – fogalmaz a klub hivatalos honlapja.

A kupon értéke minden esetben megegyezik azzal az összeggel, amennyivel egész szezonra számolva az azonos kategóriába szóló jegyek ára csökkent.

„A kupon átruházható, ezért minden bérletes biztosan megtalálja azt a felhasználási módot, ami leginkább megfelel az igényeinek” – olvasható a dvtk.eu-n.

A kupont március 9-éig válthatják ki az érintett miskolci bérletesek, és vagy a szurkolói shopban, vagy a következő idény előtt, újabb szezonjegy vásárlására használhatják fel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik