DVTK: jó híreket kapott Kitl, nem biztos, hogy műteni kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.07. 08:23
Noha néhány napja még biztosnak tűnt, hogy meg kell műteni Kitl Miklóst, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK tehetségét, a 18 esztendős játékos elmondta, a legutóbbi vizsgálatok szerint lehet, hogy nem lesz szükség a beavatkozásra.

„Jobban érzem magam, jó híreket kaptam – mondta Kitl az utanpotlassport.hu-nak. – A legújabb vizsgálatok során ugyanis a doktor megállapította, hogy nem instabil a hátsó keresztszalagom, ezért lehet, megúszom a műtétet. Abban az esetben hamarabb visszatérnék. Így az operáció lehetőségére nem is gondolok, próbálom optimistán nézni a helyzetemet.”utanpotlassport.hu-nak. – A legújabb vizsgálatok során ugyanis a doktor megállapította, hogy nem instabil a hátsó keresztszalagom, ezért lehet, megúszom a műtétet. Abban az esetben hamarabb visszatérnék. Így az operáció lehetőségére nem is gondolok, próbálom optimistán nézni a helyzetemet.”

Mint ismert, a középpályás a macedóniai Rabotnicski Szkopje elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg, fejelést követően rosszul fogott talajt, térdfájdalmai miatt le kellett őt cserélni.

Noha a helyszínen úgy tűnt, nem olyan nagy a baj, az elvégzett vizsgálatok után kiderült, hogy a tehetséges középpályás sérülése súlyosabb a vártnál: elszakadt a hátsó térdszalagja.

„Nem éreztem, hogy nagy lenne a baj, az ápolás után vissza akartam térni. De nem tudtam, mert fájt a térdem. Másnap dagadt be igazán, a repülőút hazafelé már nagyon rossz volt.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik