DVTK: ifjoncokkal a keretben kezdődik a felkészülés

Vágólapra másolva!
2013.01.06. 16:05
Január 7-én, hétfőn a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK is megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első edzésekről több légiós is hiányozni fog, helyüket pedig olyan fiatal játékosok veszik át, akik már az ősszel is többször edzettek együtt az első keret tagjaival.

A felkészülés rögtön két tréninggel indul: délelőtt 9-kor találkoznak a diósgyőri játékosok, majd az ilyenkor szokásos súlyellenőrzés után fél tíztől futás a program, a délutáni edzésen pedig már a labda is „előkerül".A felkészülés rögtön két tréninggel indul: délelőtt 9-kor találkoznak a diósgyőri játékosok, majd az ilyenkor szokásos súlyellenőrzés után fél tíztől futás a program, a délutáni edzésen pedig már a labda is „előkerül".

Az idei első foglalkozásokon biztosan nem lesz ott a spanyolok legfontosabb ünnepe, a vízkereszt miatt José Luque és Francisco Gallardo – Fernando várhatóan nem él a plusz szabadnap lehetőségével –, de a szerb Szavo Rakovics és a horvát Igor Gal, valamint a sérüléséből lábadozó Csirszki Martin sem.

A kerethez csatlakozik néhány fiatal, akik már az ősszel többször is gyakoroltak az első kerettel: Eperjesi Gábor, Szabó Balázs, Icsó Zsolt, Hutter Máté és Timkó István.

A felkészülés első szakaszában csak edzések szerepelnek a programban, az első edzőmérkőzését január 26-án játssza a DVTK. A tervek szerint február 6–16. között törökországi edzőtáborba utazik a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik