DVTK: Ha megéri, a Diósgyőr sikereiért harcolok - Gallardo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.21. 07:37
Francisco Gallardo még mindig nem döntötte el, hogy lejárt szerződése után aláírjon-e még egy évre a Diósgyőrnél, de hamarosan visszatér Magyarországra, hogy tárgyaljon a klub vezetőivel. Mint a spanyol légiós elmondta, minden az ajánlaton múlik…

„Szombat este landolok Magyarországon, aztán meglátjuk, miként alakul – mondta a 33 esztendős középpályás, akit a sevillai házában ért utol a Nemzeti Sport. – A hét elején munkába állok, a vezetőkkel nyilvánvalóan leülünk tárgyalni, nagyrészt rajtuk múlik, maradok-e. Ha megéri, a következő egy évben is a Diósgyőr sikereiért harcolok."

A spanyol légiós nem tagadta, legyezgeti önbecsülését, hogy Tomiszlav Szivics örömmel látná a csapatában, hogy maradásra bírná. És az sem titok, a játékos is maradna Miskolcon.

„A szerződésem június harmincadikán lejár, kíváncsi vagyok, mit mondanak a vezetők. Hamarosan kiderül. Mindenesetre már elkezdtem pakolászni a visszaútra."

Tisza Tibor csütörtökön csatlakozott a DVTK keretéhez, a műtéten áteső támadó a konditerem és a futópálya felé vette az irányt. Már nem fáj a lába, és ha minden a tervek szerint alakul, a jövő héten már együtt tréningezhet a csapattal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik