DVTK: Gyakorlatilag végleges a keret - Tomiszlav Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 21:23
Tomiszlav Szivics, a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint gyakorlatilag végleges a keret, amellyel nekivágnak a tavaszi szezonnak.

Az őszi kerethez képest (Miroszlav Grumicson kívül...) csupán két új játékossal fordult a felkészülés célegyenesébe a DVTK, hiszen eddig a 22 éves középpályást, Egerszegi Tamást és a 24 éves, szerb középpályást, Lazar Marjanovicsot igazolták – illetve szerződést kötöttek Antal Botond kapussal, aki nyártól lesz diósgyőri.

„Tulajdonképpen igen, és most hagyjuk, hogy jön-e Grumics vagy sem. Azokkal fogunk együtt dolgozni tavasszal, akikkel edzőtáborozunk, és én elégedett vagyok, ami az erősítéseket illeti.

Nem csak arra gondolok, hogy például Marjanovics erősségünk lehet majd a bajnokikon és kupameccseken, hanem arra is, hogy van egy másfajta erősítés is a kereten belül, amit nevezzünk mondjuk beleerősítésnek. Hogy mire gondolok? Arra, hogy például Gosztonyi, vagy Debreceni mekkora plusz jelenthet majd tavasszal, mert nagyon jól dolgoznak, napról napra látszik a fejlődés rajtuk. De említhetnék másokat is, Koszticsot és még jó pár labdarúgót" – mondta Szivics a boon.hu-nak.

Megjegyzendő, Grumics Diósgyőrbe igazolását már bejelentette a Pécs.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Egerszegi Tamás (Újpest FC, az ősszel kölcsönben Gyirmóton szerepelt), Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Lazar Marjanovics (szerb, Radnicski 1923 Kragujevac – Szerbia). A nyáron érkezik: Antal Botond (szabadon igazolható – tavasszal a Kaposvári Rákócziban szerepel)
Távozott/távozhat: Michal Hanek (szlovák), Kádár Tamás (Maccabi Tel-Aviv – Izrael ?), Menyhért Ádám (Mezőkövesd ?), Takács Péter (Mezőkövesd), Thiago Bonfim dos Santos (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (?)
Kiszemelt: Bori Gábor (Paksi FC), Boskó Arnold (próbajáték), Németh Márió (Haladás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik