DVTK: Griffiths hamarabb játszhat, mint dél-koreai társa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.12. 10:36
Bekő Balázs első szurkolói ankétján vett részt szombat este a Diósgyőr vezetőedzőjeként. Az eseményen a csapat hiányzóiról is kérdezték.

„Griffiths sérült, a legoptimálisabb verzió vele kapcsolatban az, hogy ha minden rendben megy, akkor két-három héten belül visszajöhet – idézi Bekő Balázs válaszát a boon.hu. – Tamás Márk rendben van, ő meccshiánnyal küzd, most még nem akartam kockáztatni azt, hogy esetleg megsérüljön, vagy egyéb történjen vele. Akár már a következő hét végén rendelkezésre állhat, de ha nem, akkor a Ferencváros elleni mérkőzés hetében. Kim picivel nehezebb eset, neki olyan derékproblémája van, ami hosszabb kúrát igényel, amennyiben ez befejeződik, akkor még fel kell őt építeni, tehát nem gondolom, hogy a szezon első felében fog tudni úgy játszani, ahogyan például a tavalyi szezon végén.”Bekő Balázs válaszát a boon.hu. – Tamás Márk rendben van, ő meccshiánnyal küzd, most még nem akartam kockáztatni azt, hogy esetleg megsérüljön, vagy egyéb történjen vele. Akár már a következő hét végén rendelkezésre állhat, de ha nem, akkor a Ferencváros elleni mérkőzés hetében. Kim picivel nehezebb eset, neki olyan derékproblémája van, ami hosszabb kúrát igényel, amennyiben ez befejeződik, akkor még fel kell őt építeni, tehát nem gondolom, hogy a szezon első felében fog tudni úgy játszani, ahogyan például a tavalyi szezon végén.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Halmai Ramon (MTK), Kitl Miklós(KTE), Lipták Zoltán (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Tamás Márk (PAFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nikházi Márk (Dunaújváros), Szabó Balázs (Soproni VSE, ?),

Az utánpótlásból felkerültek: Balogh Alex, Boros Gábor, Bősz Levente, Csicsvári Milán, Egyed Balázs, Icsó Zsolt, Nemes Milán, Timkó István

Kiszemeltek:Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozók: Bori Gábor (Vasas, kölcsön után végleg), Csirszki Martin (szolnoki kölcsön után Vác, szabadon igazolhatóként), Gosztonyi András (Haladás, szabadon igazolhatóként), Julian Jenner (holland, Notts County ? – Anglia, szabadon igazolható), Milos Krsztics (szerb, szabadon igazolható), Lazar Marjanovics (szerb, szabadon igazolható), William Rocha Alves (brazil, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozhatnak: Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE, kölcsön után végleg)
A DIÓSGYŐRI VTK NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Felkészülés kezdete: június 15.
Edzőtábor: Bükfürdő, június 28–július 8.
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 23.: DVTK–Rimavská Sobota (Rimaszombat; szlovák II.) 0–0
Június 30., Mödling: Admira Wacker (osztrák)–DVTK 2–2 (Nikházi, Grumics)
Július 1., Bécs: DVTK–FK Gazovik Orenburg (orosz II.) 2–3 (Egerszegi, Takács)
Július 3., Leoben: DVTK–Maccabi Tel-Aviv (izraeli) 0–4

Július 4., Szombathely, Király-kupa (2x30 perces meccsek)

Haladás–DVTK 0–0 – tizenegyesekkel 5–4
DVTK–NK Osijek (Eszék; horvát) 0–1

Július 11.:DVTK–FC Olimpia Satu Mare (Szatmárnémeti; román II.) 2–1 (Grumics, Lipták)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik