DVTK: Gosztonyi, Rudolf és Tisza is sokat javult - Szentes

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 10:32
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a DVTK az Egerrel találkozik Vácon. A diósgyőriek szakmai igazgatója a klub hivatalos honlapján értékelte a felkészülést, beszélt várakozásairól.

„Az elmúlt két hónapban, amíg a felkészülésünk zajlott több körülményt kellett legyőznünk – kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója. – Gosztonyi, Rudolf és Tisza is nagyon sokat javult, ráadásul érkezett a csapathoz Kádár Tamás, aki mindenképpen nagy erősítése lesz a DVTK-nak.” „Az elmúlt két hónapban, amíg a felkészülésünk zajlott több körülményt kellett legyőznünk – kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója. – Gosztonyi, Rudolf és Tisza is nagyon sokat javult, ráadásul érkezett a csapathoz Kádár Tamás, aki mindenképpen nagy erősítése lesz a DVTK-nak.”

„Azt várom az együttestől, hogy az általam elképzelt dolgokat megvalósítsa. Jó labdarúgókkal dolgozni nagyon inspiráló, s nem csak nekem, hanem a szurkolóknak is, akiket tapsra ragadtathat egy-egy szép megmozdulás. Kielemeztük az egriek játékát, főleg a Győr elleni Ligakupa meccsüket, ahol négyszer voltak eredményesek. Kicsit felemás az ellenfelünk játéka, nem egyszerű a helyzetük, de ez legyen az ő problémájuk. Új év, új remények, de továbbra is tartom azt, hogy az első három bajnoki mérkőzésen kilenc pontot gyűjtünk”– tette hozzá a szakember.

A mai, 19 órakor kezdődő Eger–DVTK mérkőzésről biztosan hiányozni fog az influenza-szerű megbetegedéssel küszködő Mohamadou Abdouraman és a fizioterápiás kezelésre járó L'Imam Seydi, illetve a lábtörés után lábadozó Csirszki Martin sem bevethető.

NB I, 18. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Március 1., péntek 17.00 PMFC–MTK (Tv: Sport1) Solymosi Péter
19.00 Eger–Diósgyőri VTK (Tv: Duna Tv) Kassai Viktor
Március 2., szombat 14.00 KTE-Phoenix Mecano–DVSC-Teva (Tv: M1) Vad II István
16.00 Haladás–Siófok Oláh Gábor
16.00 Újpest–MVM Paks (Tv: Sport2) Becséri Dániel
18.30 Kaposvár–Győri ETO (Tv: Sport1) Szabó Zsolt
Március 3., vasárnap 16.30 Lombard Pápa–Ferencváros (Tv: M1) Farkas Ádám
18.30 Bp. Honvéd–Videoton (Tv: Sport2) Andó-Szabó Sándor

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik