DVTK: Gohér Gergőnek jót tesz a versenyhelyzet

Vágólapra másolva!
2012.08.03. 17:31
Gohér Gergő évek óta meghatározó futballistának számít az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatánál. A 25 éves bal oldali védő szerint teljesen természetes, hogy próbálnak versenyhelyzetet teremteni a csapaton belül, és mindent meg fog tenni, hogy továbbra is kezdőjátékos maradhasson.

„Teljesen természetes, hogy próbálnak versenyhelyzetet teremteni a csapatban. Jó, ha két azonos képességű futballista van az adott posztra. Nekem most – sajnos vagy szerencsére – nincs is igazából vetélytársam az első csapatban, hiszen Bernardo Frizoni nem maradt velünk, ő nem írta alá szerződéshosszabbítását. S mivel jelenleg egyedül vagyok, így mindenképpen számítok arra, hogy fogunk még valakit igazolni, és akkor kezdődhet a harc a kezdőcsapatba kerülésért” – nyilatkozta Gohér Gergő a klub hivatalos oldalának.

„Az azért túlzás, hogy mindig én nyerem meg ezeket a párharcokat, de megpróbálok kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, minél többet tenni azért, hogy a csapatban maradhassak, illetve hogy megnyerje az adott meccset a Diósgyőr” – tette hozzá a védő, aki az előző idényben 24 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik