nemzetisport.hu 2013.04.23 13:49 Frissítve: 2014.08.12 01:40

DVTK-FTC: Vladan Csukics visszautasítja a vádakat

A Ferencváros ellen bajnokin megsérülő Gosztonyi András eltört lábát csavarokkal rögzítették, a támadó hétfő délután átesett az operáción. A sérülést okozó ferencvárosi Vladan Csukicsot nagyon megviselték a történtek, a diósgyőriek csapatorvosa, Forgács Alfréd viszont továbbra is állítja: szándékos volt a belépő.

Vladan Csukics kikéri magának a szándékosság feltételezését. A szerb középpályást rendkívül megviselték a történtek, és egyben meglepte a miskolci orvos nyilatkozata.

„Nagyon sajnálom, ami történt… – kért elnézést társától azújság hasábjain is Vladan Csukics. – Egyáltalán nem volt szándékos a lábtörés, ilyen becsúszás több tucat van egy mérkőzésen. Mindössze egy szerencsétlen mozdulat volt. Ráadásul személyesen ismerem Gosztonyi Andrást, a közelmúltban éppen az egyik bevásárlóközpontban futottunk össze, jót dumáltunk egymással. Aki egészségesen gondolkodik, abban fel sem vetődhet, hogy szándékosan okoztam sérülést, a futballból élünk mindketten. Visszautasítom a diósgyőriek orvosának nyilatkozatát, sőt, egyszerűen nem is értem…”

A ferencvárosi középpályás hétfő este már fel is hívta a műtéten áteső Gosztonyi Andrást, hogy elnézést kérjen a diósgyőriek játékosától.

Ha arra is kíváncsi, hogy Forgács Alfréd miért gondolja, hogy szándékosság történt, és miért kritizálta Solymosi Péter játékvezető viselkedését, keresse a Nemzeti Sport keddi számát!
2019.09.22 16:53:38

Labdarúgó NB I A mérkőzésről tudósított: BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Remek hangulatban, közel 11 ezer néző előtt sokáig vezetett a Zalaegerszeg, de a végén a bajnok örülhetett.

2019.09.20 19:32:22

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

Az 1956-os forradalom után külföldön maradó Czibor Zoltánt és Kocsis Sándort Kubala László segítette szerződéshez.

2019.09.20 19:58:56

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

A hetvenedik életévét betöltő Kozma Mihály gólérzékeny, kreatív és technikás csatár volt.

2019.09.18 09:43:19

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„Az átigazolási időszak utolsó napján változott a koncepció, és idősebb, tapasztaltabb labdarúgók érkeztek.”