HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.07.12 22:36 Frissítve: 2015.07.12 22:56

DVTK: „Felcsúton nem szoktam meg a nagy szurkolótábort”

Megtartották a DVTK labdarúgócsapatának szurkolói ankétját, amelyen az új igazolások is elmondták, mit várnak a 2015–2016-os szezontól.

HIRDETÉS

 

A klub honlapjának beszámolója szerint minden eddiginél többen, csaknem nyolcszázan jelentek meg a szurkolói ankéton. A keret már majdnem teljes, Árki Gábor sportigazgató elmondása szerint egyetlen fiatal szerződése van függőben. Nemes Milánnal másfél hónapja tárgyalnak, és remélik, hogy a 18 éves védő elfogadja sokadik ajánlatukat.

„Csak olyan játékos jöhet, aki Diósgyőrben akar játszani és a Diósgyőrért akar játszani. Diósgyőr egy külön világ, az a háttér (beleértve a szurkolókat is), ami Diósgyőrben van, az predesztinálja a csapatot a jó szereplésre – idézi a dvtk-eu Bekő Balázs vezetőedzőt. – Egy fiatalnak pályán kell lennie, az fog játszani, aki megérdemli. Lesznek begyakorolt figurák, mert ki kell használni azt, hogy remekül fejelő játékosaink vannak. Az utolsó héten frissülni kell, az első tizenöt perc jó volt, utána kapkodóvá vált a játék. Képes a csapat, hogy kontrolláljuk a mérkőzéseket, főleg hazai pályán."

A diósgyőri szurkolótábort a legtöbb játékos is megemlítette, mint motivációs tényezőt.

„A csapat egyben van, örültem, hogy ide tudtam igazolni, mert Felcsúton nem szoktam meg a nagy szurkolótábort” – mondta a Puskás Akadémiától érkező Tamás Márk.

„Egyedülálló a hangulat, a közönség külön motivációt jelent, be akarom verekedni magam a kezdőbe, a DVTK-tól pedig minél jobb helyezést várok” – beszélt terveiről Halmai Ramon, aki az MTK-t hagyta el a nyáron.

A Győrből Miskolcra igazoló Lipták Zoltán egyértelműen a dobogóra várja a Diósgyőrt, és a csapatkapitány Koman Vladimir is szeretne az első háromban végezni.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL 

Érkezők: Halmai Ramon (MTK), Kitl Miklós (KTE), Lipták Zoltán (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Tamás Márk (PAFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nikházi Márk (Dunaújváros), Szabó Balázs (Soproni VSE, ?),

Az utánpótlásból felkerültek: Balogh Alex, Boros Gábor, Bősz Levente, Csicsvári Milán, Egyed Balázs, Icsó Zsolt, Nemes Milán, Timkó István

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

2018.11.12 00:49:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Szurkoljunk azért, hogy a Vidi tavasszal is érezze a kettős terhelést.

HIRDETÉS
HIRDETÉS