DVTK: „Ez messze nem volt egy nagybetűs csapat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.07. 14:10
Bekő Balázs, a labdarúgó NB I 8. helyén álló DVTK vezetőedzője interjút adott az Észak-Magyarországnak, és többek között a csapategység kialakításának rejtelmeiről beszélt.

„Nem vagyok elégedett, mégpedig azért nem, mert úgy gondolom, hogy ennél több van bennünk. Nem akarok kifogásokat keresni, eddig sem kerestem soha, most sem fogok. Magamban, magunkban keresem a hibát – idézi a boon.hu az eddigi szerepléssel kapcsolatban Bekő Balázst, aki szerint az átalakult keretben nehéz volt megtalálni azokat az egyéniségeket, akik a hátukra veszik a csapatot. – Ez a kelleténél több időt vett igénybe, ez volt az egyik oka, hogy a bajnokság elején negatív spirálba kerültünk. És ebből iszonyatosan nehéz volt kimászni, de kijöttünk belőle.” boon.hu az eddigi szerepléssel kapcsolatban Bekő Balázst, aki szerint az átalakult keretben nehéz volt megtalálni azokat az egyéniségeket, akik a hátukra veszik a csapatot. – Ez a kelleténél több időt vett igénybe, ez volt az egyik oka, hogy a bajnokság elején negatív spirálba kerültünk. És ebből iszonyatosan nehéz volt kimászni, de kijöttünk belőle.”

A nyáron kinevezett vezetőedző elmondta: nem tudtak olyan masszív teljesítményt nyújtani, ami a kiegyensúlyozottsághoz kellett volna. Nagyon sokat kellett dolgozniuk és változtatniuk „bizonyos dolgokon” , aminek az utóbbi időszakban már voltak látható jelei.

„Sok munkát fordítottunk a csapategység kialakítására. Nem tudom, mennyire lehetett látni, azonban ez messze nem volt egy nagybetűs csapat a bajnokság elején. Volt sok egyéniség, de nem használták mindig a csapat érdekében a kvalitásukat, persze nem szándékosan nem, hanem mert eddig nem volt erre igény. Ám idővel ebben szépen lépegettünk előre, kimondottan jó közösség alakult ki az öltözőben, és biztos vagyok abban, hogy ez a jövőben az előnyünkre válik majd.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik