DVTK: eldőlt, Debrecenben fogadják a Haladást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.10. 15:25
A Diósgyőri VTK a debreceni Nagyerdei Stadionban fogadja a Haladást a labdarúgó NB I 16. fordulójában – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A Diósgyőri Stadion újjáépítése projekt részeként megújul a Kubik is (az MVSC pályája), amely helyet ad a DVTK hazai mérkőzéseinek az új stadion átadásáig. Amíg el nem készül a Kubik felújítása, Mezőkövesden játssza hazai mérkőzéseit a DVTK, azonban az NB I 16. fordulójában egyaránt november 19-én, szombaton 15.30-kor kezdődik a Diósgyőr–Haladás és a Mezőkövesd–Videoton mérkőzés. Mivel az MLSZ elutasította a miskolciak azon kérését, hogy egy nappal később rendezzék az összecsapást, új helyszín után kellett nézni.

Nyíregyháza és Debrecen került szóba lehetőségként, azonban a szabolcsi megyeszékhelyen nem felel meg az élvonalbeli követelményeknek a beléptető rendszer, így maradt a minden szempontból megfelelő Nagyerdei Stadion, ahol 2014-ben két Európa-liga-mérkőzést is játszott pályaválasztóként a DVTK: először a máltai Birkirkara, majd az orosz FK Krasznodar ellen – írja a dvtk.eu.

A találkozó jegyárairól és az utazással kapcsolatos minden hasznos információról a Diósgyőr hamarosan tájékoztatja a szurkolókat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik