DVTK: Egyesek a csapat jelenéért sem tesznek meg mindent - Tóth László

Vágólapra másolva!
2010.05.03. 10:45
Rendkívül elégedetlenül értékelt a ZTE–DVTK (3–0) Soproni Liga-mérkőzés után Tóth László, a diósgyőri labdarúgók szakmai főnöke.

„Sajnos nincsenek olyan vezéregyéniségek a csapatban, akik ilyenkor a pályán tudnák, mit kell tenni, és segítenék társaikat. Az is nagy baj, hogy úgy érzem, a csapatból többen is úgy vannak, nemhogy a csapat jövőjéért, de a jelenéért sem tesznek meg mindent" – nyilatkozta a csapat hivatalos honlapjának a dvtk.eu-nak.dvtk.eu-nak.

„Nem százszázalékosan tették oda magukat néhányan. Azt nem hiszem, hogy ebben szándékosság lenne, de tudat alatt néhány játékos már készül elhagyni Diósgyőrt, és a mérkőzés alatt hiába próbálnak koncentrálni, ha hét közben máshol járnak a gondolataik. Azt nem ígérem, hogy gyökeresen kicseréljük a következő mérkőzéseken a csapatot, de egyre több olyan játékos kap lehetőséget, akik itt képzelik el a jövőjüket" – tette hozzá.

Az arccsonttörést szenvedő diósgyőri kapus, Mindaugas Malinauskas hosszabb kihagyásra kényszerülhet, elképzelhető, hogy a DVTK tavaszi legjobbjára műtét vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik