DVTK: egy lépéssel közelebb a „miskolci albérlethez”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.05. 13:53
A Magyar Labdarúgó-szövetség jóváhagyta az MVSC labdarúgó-szakosztályának sportágfejlesztési tervét, a következő lépés pedig az, hogy a klub vezetőinek össze kell gyűjteniük és fel kell tölteniük a több mint 100 millió forintos TAO-s kvótát – adta hírül a Borsod Online.

A boon.hu beszámolója szerint ezt követően a kivitelező kiválasztása és a szerződéskötés jöhet sorban annak érdekében, hogy elkezdődhessen a Csokonai úti játéktér felújítása, a pálya eltolása a fedett lelátó felé. Mindez annak érdekében történik, hogy a korábbi tervek valóra válhassanak, és jövő márciusban a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata ideköltözhessen.

Az együttes így ebben a létesítményben fogadná bajnoki ellenfeleit addig, amíg a jelenlegi stadionját el nem bontják, és újat nem építenek a helyére. A tervek szerint 2017 tavaszára készülhet el ez utóbbi létesítmény – teszi hozzá az írás.boon.hu beszámolója szerint ezt követően a kivitelező kiválasztása és a szerződéskötés jöhet sorban annak érdekében, hogy elkezdődhessen a Csokonai úti játéktér felújítása, a pálya eltolása a fedett lelátó felé. Mindez annak érdekében történik, hogy a korábbi tervek valóra válhassanak, és jövő márciusban a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata ideköltözhessen.

Az együttes így ebben a létesítményben fogadná bajnoki ellenfeleit addig, amíg a jelenlegi stadionját el nem bontják, és újat nem építenek a helyére. A tervek szerint 2017 tavaszára készülhet el ez utóbbi létesítmény – teszi hozzá az írás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik