DVTK: Debrecenben tartja a tavaszi főpróbát a csapat

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 10:07
Hétfő reggel elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK. A klub hivatalos honlapján közzétette a téli felkészülési mérkőzések ellenfeleit, amelyek között magyar és külföldi csapat egyaránt található.

Első edzőmeccsét január 26-án vívja a miskolci együttes, ellenfele a másodosztályú Balmazújváros lesz. Február másodikán a szlovák élvonalbeli MFK Kosice lesz a DVTK vendége, majd négy nappal később Belekbe utazik a gárda edzőtáborozásra.

Utolsó felkészülési összecsapását február 23-án, szombaton vívja a csapat, amikor a DVSC-Teva otthonában lép pályára.

„A felkészülés első hete amolyan rávezető hét, hiszen még nem teljes a keret, de a terveink szerint szerdára már a hiányzókkal kiegészülve tudunk majd dolgozni – kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója a dvtk.eu-nak. – Január második felétől felkészülési mérkőzéseket játszunk, február 6. és 16. között pedig Törökországba utazunk edzőtáborba. Változást nem tervezünk a keretben, amelynek az erősségét mindenképpen megfelelőnek ítélem. Természetesen történhet némi játékosmozgás, de ha lehet, azt házon belül lenne jó megoldani. A következő két hónapnak arról kell szólnia, hogy mindenki tegye a dolgát; így állandóság, nyugalom és kiszámíthatóság jellemez majd minket."

Az első edzésen négyen nem vettek részt, Csirszki Martin, Francisco Gallardo, José Luque és Szavo Rakovics maradt távol.

TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM – DVTK
Felkészülés kezdete: január 7.
Tervezett edzőtábor: február 6. és 16. között Törökország (Belek)
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 26., 11.00 DVTK–Balmazújváros
Január 30. Mezőkövesd–DVTK
Február 2.
DVTK–MFK Kosice (szlovákiai)
Február 22.
DVTK–Mezőkövesd
Február 23.
DVSC-Teva–DVTK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik