DVTK: csonthártyagyulladással bajlódik a kapus

Vágólapra másolva!
2018.11.30. 09:52
Csonthártyagyulladással bajlódik Antal Botond, a DVTK kapusa, aki ennek ellenére bízik benne, hogy még védhet az idén.

A Diósgyőr kapusa az utóbbi csaknem két hónapban kizárólag beinjekciózva tudott pályára lépni, de az MTK Budapest elleni bajnokin (3–2) csak a kispadon ült.

„Körülbelül nyolc hete történt, hogy az egyik edzésen rátalpaltak a lábfejemre – mondta az NS-nek Antal Botond, a DVTK 27 éves kapusa. – Még aznap este bementem a kórházba, ám nem mutattak ki törést. Kiderült, csonthártyagyulladással bajlódom, injekciókkal azonban vállaltam a játékot. Sajnos a hétköznapi életben is sokat küszködtem a sérülésemmel, csak sántikálva tudtam sétálni, de ezen már túl vagyok. A múlt héten, az MTK ellen Bukrán Erik védett, én a kispadra ültem, de csakis azért, mert Ivan Rados a sérülése miatt nem lehetett a keretben. Bajba kerülhettünk volna, ha be kell állnom… Vezetőedzőnk, Fernando Fernández úgy döntött, pihentet, ezt természetesen megértettem. Abban állapodtunk meg, hogy a héten csupán kondizom és kezelésekre járok, a lábfejemet nem terhelem. Bízom benne, hogy a jövő hétre rendbe jövök, így a Kisvárda és a Paks ellen már pályára léphetek.”

A DVTK 10. a táblázaton, létfontosságú mérkőzés vár rá Szombathelyen: „Az igazi az lenne, ha három pontot szereznénk, akkor leszakítanánk magunkról a Haladást. De a Kisvárda ellen is rendkívül fontos bajnokit játszunk jövő héten. Örülnék, ha nem a kispadról, hanem a kapuban segíthetnék a csapatomnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik