DVTK: Bori bízik a váltásban, Barczi maradna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 16:32
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK 31 éves jobb oldali középpályása, Bori Gábor bízik benne, hogy sikerül csapatot váltania.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bori Gábor a több játéklehetőség reményében szeretne fél évre kölcsönbe távozni. Bár információink szerint több klub is szívesen látná a soraiban (korábban szóba hozták a Nyíregyházával is), előrehaladott tárgyalásokat még nem folytatott egy csapattal sem.Mint arról korábban beszámoltunk, Bori Gábor a több játéklehetőség reményében szeretne fél évre kölcsönbe távozni. Bár információink szerint több klub is szívesen látná a soraiban (korábban szóba hozták a Nyíregyházával is), előrehaladott tárgyalásokat még nem folytatott egy csapattal sem.

„Magam jeleztem a távozási szándékom Tomiszlav Szivicsnek, hiszen szeretnék többet játszani. Egyelőre nem tudok konkrét fejleményekkel szolgálni, viszont bízom benne, hogy jövő hét csütörtökig eldől a sorsom" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Bori Gábor.

A nyáron Paksról érkező Bori szerint ha csütörtökig nem talál magának klubot, akkor minden bizonnyal marad a DVTK futballistája a tavasszal is, így a törökországi edzőtáborba is az együttessel tart majd.

A 25 éves Barczi Dávid helyzete kicsit más, mint Bori Gáboré. Bár korábban azt nyilatkozta, hogy megfordult a fejében a távozás gondolata, most mégsem foglalkozik a váltással.

„Úgy készülök, hogy a DVTK játékosa vagyok. Szeretném a tavasszal bebizonyítani, hogy helyem van a csapatban" – beszélt a jövőjéről a támadó középpályás, Barczi Dávid.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hudák Dávid (Slovan Bratislava – Szlovákia), Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok), Szabó Balázs (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik